24.03.2018 | 18:39
Колко е опасно да си прост! Борисов не усеща как Ердоган го пързаля!
Баце се мисли за много умен, което няма как да е така с оглед произхода, образованието и скромния му IQ

Геостратегът Баце не може да се усети как Ердоган го пързаля, като го въвлича в играта за възстановяване на Османската империя. Баце се мисли за много умен, което няма как да е така с оглед произхода, образованието и скромния му IQ.

Него винаги и навсякъде го лъжат и подвеждат, тупат го по плешивото теме, мерят му гърба, подиграват му се и т.н., пък той вижда всичко това като безмерна обич, уважение и възхищение.

На пожарникаря от село Банкя даже не му иде на ума да се попита, аджеба защо турчинът иска срещата да е точно във Варна, а не в София, например?

Той иска Варна, която заедно с Пловдив, Разград и Кърджали е включена в неговата карта на Османската империя. И това е послание: “Аз съм си у дома”. Варна, с морското си пристанище, с ж.п. линията Русе-Варна, осигуряваща и речно пристанище на Дунава, открай време се е считала за вратата на Турция към Европа, и е мерак и стара севда на османлиите.

Баце не се ли пита защо има турски бойни кораби до Варна и защо Ердоган говори за турски войски на територията на сегашна България?

Големият въпрос е дали с Варна не започва нещо много страшно за България? Колко е опасно да си прост!

Сега Баце се мисли за Месията на Балканите, гласи се да “оправи” и ЕС, че и Вселената.

1 коментар

  1. Plamen каза:

    Ce e Prost Prost e ce e tap tap e malko znaqt koi go e slojil tam spored men ne è naroda

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране