Зареждане

Напишете

ШОУ

Комбината на Крумова и Щърбева в сутрешния блок стартира с гафове

share

Новият неделен блок на Нова ТВ започна като скеч, който даде материал за шоуто „Господари на ефира“. От медията решиха да включат в последния ден от седмицата „комбината“ на Лора Крумова и Галя Щърбева. Крумова беше облечена като учителка от соца, коментират във Facebook. Журналистката носеше бяла риза и дълга черна пола, комбинирани с червени токчета.

През ваканцията тя е хванала и бронзов тен, който се стори неподходящ в комбинация с русата коса и облеклото. Колежката ѝ Галя Щърбева пък зададе въпроси по случая с Живко Мартинов, който беше отстранен като депутат от ГЕРБ, както и от самата партия, заради „Суджуцигейт“.

Тя попита жалбоподателя, дали премиерът Бойко Борисов харесвал суджуци. На „оригиналния“ въпрос той отговори, че няма представа, а през зимата ходел на лов, за да си прави суджуци. Самият Мартинов пък ѝ отговори, че след скандала се е чувал с премиера, но само писмено. В записано интервю на Лора Крумова със зам.-министъра на здравеопазването Мирослав Ненков бяха показани дори препарирани тестиси на кенгуру.

Допреди седмица сутрешният блок в събота и неделя в Нова ТВ се водеше от Деян Веселинов и Мира Иванова. След рокадите в медията, спортният журналист се включва в рубрика на „Здравей, България“, а бившата му партньорка ще се показва само в събота.

бутон за социални мрежи

Етикети:

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.