13.09.2017 | 0:01
Комбината на Крумова и Щърбева в сутрешния блок стартира с гафове
Водещите задават нелепи въпроси, а бившата комбинаторка Лора стана повод за коментари заради облеклото си

Новият неделен блок на Нова ТВ започна като скеч, който даде материал за шоуто „Господари на ефира“. От медията решиха да включат в последния ден от седмицата „комбината“ на Лора Крумова и Галя Щърбева. Крумова беше облечена като учителка от соца, коментират във Facebook. Журналистката носеше бяла риза и дълга черна пола, комбинирани с червени токчета.

През ваканцията тя е хванала и бронзов тен, който се стори неподходящ в комбинация с русата коса и облеклото. Колежката ѝ Галя Щърбева пък зададе въпроси по случая с Живко Мартинов, който беше отстранен като депутат от ГЕРБ, както и от самата партия, заради „Суджуцигейт“.

Тя попита жалбоподателя, дали премиерът Бойко Борисов харесвал суджуци. На „оригиналния“ въпрос той отговори, че няма представа, а през зимата ходел на лов, за да си прави суджуци. Самият Мартинов пък ѝ отговори, че след скандала се е чувал с премиера, но само писмено. В записано интервю на Лора Крумова със зам.-министъра на здравеопазването Мирослав Ненков бяха показани дори препарирани тестиси на кенгуру.

Допреди седмица сутрешният блок в събота и неделя в Нова ТВ се водеше от Деян Веселинов и Мира Иванова. След рокадите в медията, спортният журналист се включва в рубрика на „Здравей, България“, а бившата му партньорка ще се показва само в събота.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране