04.02.2018 | 0:01
Конспираторката Илияна Раева подозира, че ”германката” Нешка Робева е шпионирала ансамбъла ни?
Могат да минат много години, но винаги истината намира най-атрактивния начин да свали целофана!
Президентът на федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева разкри, че последното контролно на ансамбъла е била обект на шпионска атака. Гневният й пост в социалните мрежи съвпадна с новината за назначението на Нешка Робева за старши треньор на германския ансамбъл.
Вижте пълния текст на съобщението на Илияна Раева във фейсбук:

“В сряда, на представянето на новите композиции на ансамбъла, помолих медиите и дошлите фенове да не снимат съчетанията и да бъдат възможно най-пестеливи в репортажите си по телевизиите, сайтовете и социалните мрежи, за да запазим интересните си и оригинални елементи до старта на сезона и най-вече музиките на композициите.

Всички медии и присъстващи фенове бяха коректни, за което използвам случая да им благодаря! Благодаря ви!

Момичетата играха много мотивирани, със страхотно настроение, силно и завладяващо. Зрители, съдии и треньори останаха очаровани от новите композиции и музики на ансамбъла ни. Съчетанията ни наистина са много впечатляващи и очаквам отново да са хит в световната гимнастика и тази година, така както бяха миналата. Елементите ни са трудни, много оригинални и атрактивни. Освен всичко, елементите ни са с висока стойност, което е важно за крайната оценка. Не всеки треньор има фантазията да го направи! Идеята ни е още с първото появяване на състезание да изненадаме феновете, съдиите, специалистите и чуждестранните медии с невероятните композиции, които е направила Весела Димитрова този сезон, както и с избора на музики. И не се съмнявам, че ще го направим.

Така. Дотук добре. Но не всеки дошъл е с добри намерения, разбира се. И това е съвсем естествено и в реда на нещата.

Преди около час ми се обадиха и ми казаха, че въпреки моята молба, наша “специалистка” е снимала с телефона си композициите ни през цялото време. Тя е от тези, които едва ли ги е снимала, за да им се любува вечер преди сън. Познавам я добре и знам, че е изпълнявала поръчка. Със сигурност композициите са необходими на някой в чужбина, който ще трябва да показва сила и мощ като треньор, а се страхува, че ще се справи. Такива в чужбина, колкото искаш..Или са необходими на някой, чиято цел ще е да вмени погрешни представи във феновете (на съдиите и специалистите не би могъл, защото те познават достатъчно вече силата на Весела), кой пръв е измислил някой от оригиналните ни елементи. И такива не са рядкост..

А както вече поясних, за да имаш висока оценка се изисква отлична творческа мисъл и нестандартна, специфична фантазия. Затова по-лесно е да откраднеш нечия идея, да я попромениш малко и готово! Многократно съм ставала свидетел на това. Няма да се учудя ако някой отбор цъфне и с някоя от нашите музики…

Има достатъчно време, “творецът-треньор” да си пооправи съчетанията…

Ще ви споделя и още нещо. Нагледала съм се на гадории, чиято цел е била да попречим на българската художествена гимнастика. И знаете ли? Само българи са ги правили тези гадории… Казана на българите, нали знаете.

И за финал: С нищо няма да попречи това на предначертания ни път! Ние си го следваме и влагаме сърце и любов.

Има една велика истина за мен: важно е какво съдържа млякото, с което кърмиш – Любов или Омраза! Финалът винаги е ясен!

Пък и да ви кажа, че само когато БЪЛГАРКИ играят на МИСТЕРИИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОВЕ, само тогава оригиналните елементи, пируетът, скокът и равновесието са точно такива, каквито трябва да бъдат – красиво мистериозни! Далече от темата: Могат да минат много години, но винаги истината намира най-атрактивния начин да свали целофана!”

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране