08.01.2018 | 15:32
Корнелия Нинова пак закъса на пътя заради автоинцидент
Колата на соцлидерката заседнала в тапа след верижна катастрофа

Лидерът на БСП Корнелия Нинова остана повече от 2 часа в колоната, образувала се вечерта в неделя, заради тройната катастрофа в симитлийското село Градево, при която три автомобила се нанизаха един в друг, съобщи struma.com.

Нинова се връщала от среща със съпартийци в Гоце Делчев, чийто кмет Владимир Москов е един от дейните членове на ръководството на партията. Попаднала в адското задръстване край Симитли снощи. Соцлидерката търпеливо изчакала полицията да разчисти произшествието и продължила пътя си. Нейни фенове и съпартийци обаче днес видяха конспирация около това, силно притеснени, че около председателката им стават непрекъснато се роят пътни инциденти.

Самата тя попада вече няколко пъти в катастрофи в столицата. И двата пъти катастрофите станаха по един и същи начин, а Нинова по чудо оцеляваше без сериозни травми. НСО предложи охрана, но Нинова отказа, както и след инцидента с натрапника в соццентралата, който отправи заплахи.

Соцлидерката обикаля региона почти всяка седмица. БСП затяга редиците за местните избори. В момента се възстановят стари структури, чиито председатели или са починали, или вече не могат да изпълняват функциите си. В 8 от благоевградските села БСП вече е възстановила старите си структури. Освен това структурите по места вече редят листи и се оглеждат за кандидат-кметове. Очаква се към столетницата да се присъединят и малки партии, обърнати срещу управляващите. Лидерката е поставила ултиматум на всички структури да се загърбят всякакви междуличностни ежби и да се хващат на работа за кметския вот.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране