29.12.2018 | 2:59
Костадинов: Русофобската паплач ще отговаря пред съда за престъпленията си срещу България
Ние от "Възраждане" ще се погрижим за това

Един ден цялата русофобска паплач ще отговаря пред съда за престъпленията си срещу България и българите. Ние от „Възраждане“ ще се погрижим за това.

Това пише лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов в личния си фейсбук профил. Поводът е участието му в Нова тв заедно с дипломата Стефан Тафров. Те дискутираха решението на руското посолство у нас да публикува на своята страница мнението на Костадинов, че „по-големи олигофрени и малоумници от платените жълтопаветни русофоби няма“. „Ще почнем от най-видните грантояди и отцеругатели и ще стигнем до последния интернет-трол, продаващ Родината си за 2 долара на час. Гарантирам, че никого няма да пропуснем“, категоричен е Костадин Костадинов.

„България няма и никога не е имала по-големи национални врагове от тези, които за последните почти 30 години прогониха или убиха близо 2 млн души от нашия народ, превърнаха ни в страна от Третия свят и деградираха някога силната ни и мощна държава до долнопробна американска колония“, пише още Костадинов.

Публикуваме в оригинал изказването на лидера на партия „Възраждане“ във Фейсбук. Коментарът за подобно изказване е излишен:

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране