31.07.2017 | 15:59
Красимир Каракачанов получавал огромни суми от Цветан Василев
Банкерът държал редовно около 1 милион лева в кабинета си - парите били за специални политически и други ВИП гости, научаваме от схемата, която прокуруро Иван Гешев обяви публично

Патриотът и настоящ министър на отбраната на Република България Красимир Каракачанов е получавал огромни суми от банкера Цветан Василев. Както стана известно преди време от списъците с посетители на банката, Каракачанов е бил един от най-честите гости на Василев в кабинета му в КТБ. Следствието установило следната схема, вече публично обявена от прокурор Гешев:

Всяка сутрин Василев казвал на секретарката си, както и на няколко други свои преки подчинени, да му бъде донесена огромна сума пари в брой в кабинета му. Именно тези пари той ползвал за да раздава на избрани свои политически гости.

В официалните счетоводни документи, иззети от ТВ7 ясно се вижда, че персонално министър Каракачанов е получавал космически хонорари за консултантски услуги в телевизията. За кратко той дори водел „патриотично предаване“ по медията, но сравнително бързо се отказал. Тези факти изнесе наскоро лично Николай Бареков.

По думите на Вареков, подобни огромни хонорари са получавали още Мартин Карбовски, Люба Кулезич, както и редица политици, с чиито връзки със злополучната банка NBOX.BG тепърва детайлно ще ви запознава.

Доказаният сътрудник на ДС, настоящ вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов дълго време е бил редовен гостенин на Василев, факт, който обяснява досегашното мълчание на Каракачанов по казуса с КТБ.  Защото, помислете и проверете, вие чували ли сте вицепремиерът да коментира активно казуса с КТБ? Няма и да го чуете.

5 коментара

  1. Дековски каза:

    Борисов,ко прайм с министеро на войната!?

  2. Илия каза:

    Е Василев е плащал на адски много хора за протекции. А и с толкова храдени пари имам доста потенциал за още.

  3. Захариев каза:

    Голям измамник е Василев и е държал големи суми, нормално. Жалко за вложителите на КТБ.

  4. Тодоров каза:

    То само този да беше получавал пари от фараон Василев… Оказа се, че Цецо Василев имал под ръка едни излишни 1 000 000 лева на ден, които раздавал на свои хора… И това ако е банка – здраве му кажи!

  5. ИВАН ПЕТРОВ каза:

    ВСИЧКО Е В РЕДА НА НЕЩАТА – НИМА СТЕ ОЧАКВАЛИ ДРУГО ОТ ШКЕМБЕ ВОЙВОДА?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране