13.01.2017 | 20:16
Кръв, гной и бърнаут в канцерогенната българска политика
Дудук и ново презареждане, с малко кинти от Сараите

Николай Бареков направи видеообръщение, издокаран по автомат и тениска с образа на Васил Левски. Поради фундаменталната важност на отправените послания, трансформираме звука в текст – за прегледност в архивите.

Николай Бареков: Обръщам се към шоумените от ГЕРБ и другите партии на статуквото. Не се опитвайте да яхнете вълната на народния референдум! Хората гласуваха не просто за мажоритарни избори. Хората гласуваха срещу вас, скъпи депутати от другите партии, и продажниците от България без цензура. Днес (12 януари – б.р.) с жалките гласове на ГЕРБ и на тези, които прекръстиха себе си на БДЦ – Народен съюз или някакви тем подобни, а бяха избрани с лика на Бареков – ето, аз бях с Левски на тениската си, те бяха с лика на Бареков и бяха избрани в парламента – тези лъжци и предатели днес гласували за мажоритарни избори. Господа и дами, народът гласува срещу вас! Хората не просто искат мажоритарни избори. Те искат такива депутати като тези от ГЕРБ и другите партии на статуквото и тези от ББЦ, които предадоха мен и нашите избиратели, да не са повече в политиката. Не сте вие хората, които да говорят за мажоритарни избори.

Няколко са нещата, които могат да променят политическата система на България. Едното от тях, разбира се, са мажоритарните избори. В тези мажоритарни избори няма как ти да влезеш с името на Бареков – да презаредим България, или дори с името на ГЕРБ или на БСП, и в парламента да се направиш на две и половина, на хахо, и да си предадеш избирателите, както го направи едно пловдивско хахо – Анна Баракова. Тя влезе като Бареков в парламента, стана Баракова и избра ГЕРБ още преди парламентът дори да е започнал да работи. И по-важното нещо – мандатност. Ако има мандатност за политиците, никой няма да си мисли, че Бойко Борисов дори ще му дойде на главата акълът, че трябва да векува като министър-председател чак до края на дните, които Господ му е дал на Земята. Всеки мандат дава възможности да се реализираш достойно, след това да си тръгнеш. Политиката не е на всяка цена. Политиката, скъпи приятели, е до време. Това не е професия. Никой не се е родил политик или не не е абониран да бъде политик. Политиката е призвание. Тя е служба в полза на народа. Два мандата! Дори, когато си журналист или адвокат, или инженер, ти работиш и след това сменяш работата си един път на 7-8 години, иначе става бърнаут, както казват американците.

Още един път – мажоритарност и мандатност! И не се опитвайте да си играете с желанията и страховете на хората – вие, депутати от парламента. Напускайте!

Махайте се и не се опитвайте да яхате народното недоволство! Хората гласуваха не за Слави, не за референдума – те гласуваха срещу вас, защото знаят, че вие сте гнойната, туморът, гнойната рана и туморът на политическата система!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране