Зареждане

Напишете

ШОУ

Криско вдигна тайна сватба, приятелката му се похвали в Instagram

share

Танцьорката Цветелина Петрова вече се отбелязва в социалните мрежи като Цветелина Талева.​​​​​​​ Кристиян Талев, както е истинското име на Криско, очевидно е сключил брак с красавицата и са вдигнали тайно сватба без медиите да надушат кога и къде се е състояло събитието. За това загатна бившата стюардеса, която в Instagram вече се подвизава с фамилията на половинката си, пише Хот Арена.

В профила на изпълнителя феновете му непрекъснато питат дали наистина той и Цвети са се врекли във вечна любов официално, но той пуска закачливи коментари, че й е дал само годежна тениска, а не пръстен,  с логото на неговата продуцентска компания „Адаманд“.

Дори и да е имало сватба, това е съвсем естествен развой на отношенията на двамата влюбени. Още преди 2 месеца се заговори, че танцьорката е бременна от певеца. Спекулацията стана още по-достоверна, след като в няколко поредни интервюта Криско заяви, че е готов да стане татко, а г-жа Талева намали професионалните си ангажименти почти до минимум и дори се отказа от работата си като стюардеса.

Е, можем само да кажем честито и да пожелаем щастие и късмет на младото семейство!

бутони за социални мрежи

Етикети:

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.