27.04.2017 | 0:01
Кристиано си слага ПОДПЛЪНКИ В ГАЩИТЕ при снимки
Суетният португалец искал членът му да изглежда голям, издаде го италиански модел

Той иска във всичко да е най-,най-,най-: да е най-великият във футбола, да е най-богатият футболист, да има най-много златни топки, да има летище на негово име, да има собствен музей…

Освен всичко това, Кристиано Роналдо иска да бъде считан и за футболиста с НАЙ-ГОЛЯМ ПОЛОВ ЧЛЕН, като за тази цел не се колебае да използва подплънки при снимките на собствената си марка бельо. Това разкри италианският модел Елиза де Паничис.

Името й бе свързвано с бурен летен флирт с португалската звезда след Евро 2016. Двамата се срещат по време на ваканцията си в Ибиса миналото лято. През юли Де Паничис е запитана дали е влюбена във футболиста от италианското жълто издание „Новела 2000“. „Как бих могла да не бъда“, отговори загадъчно тя.

По-късно, когато участва в чилийско тв шоу, тя добавя: „Взех елефонния му номер и му изпратих есемес. Забавлявахме се, получи се хубаво приятелство, но нищо специално“. От „хубавото приятелство“ явно не е останала и следа, защото последното признание на Де Паничис едва ли ще се хареса на суетния португалец. „Роналдо използва подплънки, за да изглежда пенисът му по-голям“, разкри италианката.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране