30.07.2015 | 0:03
Куката преби чужденец пред децата му
Ченгетата го търсят под дърво и камък в цялата страна

Камен Балбузанов – Куката се забърка в нови подвизи, но този път на плажа в Поморие.

В понеделник следобед той е пребил зверски 46-годишен руски турист пред очите на съпругата и децата му. Чужденецът е бил откаран в бургаската болница, след като получил разкъсано-контузни рани по горната устна и изгубил в боя преден горен зъб. Той е настанен за лечение в отделение „Уши, нос, гърло”, без опасност за живота.

Куката побеснял и нокаутирал руснака с няколко юмрука, а накрая го фраснал с метална указателна табела в лицето. След това бързо изчезнал от полесражението с луксозното си ламборгини. Състоянието на пребития руснак е много тежко. Куката е обявен за общодържавно издирване. Ченгетата по цялото Черноморие са вдигнати на крак и го търсят под дърво и камък.

Свидетели на кървавото меле, разиграло се на поморийския плаж, станали десетки плажуващи. В масовия бой е пострадал и Балбузанов. Той бил с разцепена долна устна. Наранявания получили също съпругата му и 12-годишната им дъщеря.

Масовото меле пламнало след невинна детска разправия. Куката и приятелите му пийвали на маса в хитовото заведение „Кариби” и убивали времето си с игра на карти, а през това време децата им играели на плажа с няколко русначета. В един момент обаче малчуганите се скарали и започнали да се блъскат. Като видели хлапашката кавга, родителите се намесили, но вместо да ги усмирят, нагнетили още повече напрежението.

Българите започнали да крещят на руснаците, че децата им са невъзпитани, а от другата страна долетели заплахи за саморазправа. Грозната сцена с кавгата продължила само няколко минути, след които бащите на децата начело с Куката решили да решат спора с мускули. Както били по бански, те се хванали за гушите и започнали да си раздават взаимни крошета. Според свидетели пребитият руснак първи подпалил искрата, като се намесил в детския бой. Други очевидци обаче твърдят, че той само се опитвал да разтърве хлапетата, а Куката погрешно решил, че тръгва да бие българчетата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране