03.10.2017 | 14:47
Кумово хоро и в Ивайловград – кметица, чичо и, синът му, братовчедката… и отново Делян Добрев
Срещу кметицата Диана Овчарова има образувани няколко досъдебни производства

Чрез системата за съобщения на Фейсбук, получихме следното писмо за роднинско-приятелски „дрийм-тийм“ в Ивайловград. Пускаме го без никаква редакция:

Здравейте, в Ивайловград е същата схема, кметицата е от ГЕРБ, чичо и е общински съветник от началото на демокрацията и е местния феодал /който назначава последните кметове в града/ , като допреди 5 години бяха най-върлите комунисти, но бяха изритани от партията и станаха от ГЕРБ, зам.кмета на общината също е роднина на кметицата и е близък на Делян Добрев, директорката на финансовия отдел е братовчедка на кметицата и племенница на въпросния чичо – Златил Хаджиев, синът му е кмета в сянка /той е близък приятел на Деляна Добрев/ и нищо не се случва без неговото одобрение, казва се Даниел Хаджиев. Фирмата която ремонтира пътищата е „Евро път 2005“, в която участие има единия от кадровиците в Хасково, ежегодно на фирмата се плащат между 600 – 650 хил.лв. за ремонт на пътищата, като реално свършената работа е в пъти по-малко – плащат се пари за пътища който не са ремонтирани с години.

Срещу кметицата Диана Овчарова има образувани няколко досъдебни производства, като по едното и бе връчена призовка за привличане в качеството и на обвиняем през март 2016г., но под натиска на Делян Добрев и окръжния прокурор на Хасково се подмотоват и все още не е привлечена с оправданието, че се чака някаква експертиза вече повече от година. Вчера на протеста в защита на на Делян Добрев бяха принудени почти всички служители на общината в работно време да отидат на протеста в Хасково.

Примерите за безчинствата са хиляди и няма как да ви ги напиша, но хората са обезверени и притиснати до стената, защото срещу тях се упражнява непрекъсната репресия. Ако можете да дадете гласност или да ни насочите към някой който да ни помогне ще сме ви задължени, защо започнахме да се изчерпваме, сезирали сме всички възможни институции, но до момента резултата не ни удовлетворява!!!

1 коментар

  1. 4urka каза:

    БОКЛУЦИ! ВСИЧКИ СА ЗА БЕСЕНЕ

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране