13.09.2018 | 15:40
Купил ли е Бойко Борисов къща на любовницата си в Барселона, питат от БСП
Цветан Цветанов неведнъж е издавал присъди

„Тъй като управляващите са много притеснени и загрижени за слухове, ние също сме притеснени от слухове в обществото. Затова предлагаме да бъде извикан председателят на КПКОНПИ, за да разясни купил ли е премиерът Бойко Борисов къща в Барселона на любовницата си или не. Защото такива слухове има в публичното пространство“, заяви депутатът от „БСП за България“ Явор Божанков от парламентарната трибуна. Той подчерта, че управляващите принизяват Народното събрание до това ниво – да бъде предизвикано гласуване на база слухове.

„Като страна, която иска да влезе в Шенген, Валентин Радев трябва да отговори на въпроса: как за пореден път чужденци влизат в България без граничен контрол?“, заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев от парламентарната трибуна.

„Да отговори и дали е имало подслушване на европейски политици по време на Председателството“, призова той. Според него управляващите се опитват да отклонят вниманието от оставките на министрите. „Това, че ГЕРБ и институциите не могат да си вършат работата, си е тяхна вина, не е на гражданите“, подчерта Стойнев.

„След като управляващите искат да сменят темата и да изслушваме министри и главен прокурор, тогава нека да ни информират за всички случаи на обвиняеми и осъдени, напуснали държавата, укривайки се от правосъдието“, призова зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Георги Свиленски. „Нека да поканим и министър Московски за влезлите граждани от Ливан на летище „София“, тъй като вчера МВР заявиха, че вината и пропуските са в летище „София“, а не в Гранична полиция“, подчерта той.

„Цветан Цветанов неведнъж е издавал присъди от трибуната, както го прави и днес. За подобни негови действия държавата е платила над половин милион лева“, коментира зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Антон Кутев. Той призова Цветанов да каже колко са делата, по които по негова вина България е осъдена да плаща, заради негови изявления с присъди. „Колко пъти полицията е влизала в къщите на хора, които след това се оказаха невинни“, припомни Кутев. Той е категоричен, че Народното събрание не трябва да бъде принизявано.

2 коментара

  1. Благодатка Душанова каза:

    „Народе ??????“ Още ли не ни е свършило търпението?!На 13-ти в НС приеха ония промени в съдебното законодателство ,в които таксите се увеличават от 5лв на 80лв.Там се отхвърля и възможността на хората да обжалват решенията на съда на първа инстанция …и ред още други неща ,които защитават олигарсите на мафията!!!Това
    тяхно престъпление е достойно за революция!!!

  2. Благодатка Душанова каза:

    „Народе ??????“ Още ли не ни е свършило търпението?!На 13-ти в НС приеха ония промени в съдебното законодателство ,в които таксите се увеличават от 5лв на 80лв.Там се отхвърля и възможността на хората да обжалват решенията на съда на първа инстанция …и ред още други неща ,които защитават олигарсите на мафията!!!Това тяхно престъпление е достойно за революция!!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране