05.07.2019 | 9:55
Курортът „Албена” – море от чадъри, а къде са хората?
Цвета Кирилова показа туристическия ужас и по Северното Черноморие

Пропадналият туристически сезон се вижда в рафиниран вид не само в Слънчев бряг, но и по Северното Черноморие. Тв водещата Цвета Кирилова пусна две отчайващи снимки от курорта „Албена”, на които виждаме безкрайно море от чадъри и шезлонги, но хора няма никакви.

Коментарът е кратък, но многозначителен: „България, курорт Албена -16.00 ч. на 04.07.2019 г. Няма къде да седнеш.”

На този фон дойде новината, че министърът на туризма Николина Ангелкова най-сетне се стресна от празните плажове и започна да умува как да върне обратно избягалите към Турция, Гърция и Италия туристи.

Според министърката, плажовете ще се напълнят с административни санкции, като например ревизия на всички стари концесионни договори.

Остава да видим дали с такъв „ответен удар” в морето от чадъри ще влязат хора.

Loading...
 • Анонимен каза:

  Цена на храна в Гърция: Гирос 2-3 Евро, Спанакопита -2 Евро,Обяд в Таверна 6-12 Евро, 500мл вода -1.30 Евро,Чаша вино от буре-2 евро, Закуска 2.70 до 4.50 Евро,Обяд с питие 9 до 13.50 Евро на човек в ресторант,Местна Бира 500мл 1.35 Е,чаша вино от бутилка 3.50 -4.50 Е,Вечеря в Скъп реторант с питие 13.50 до 22.30 Е, коктейл 7 до 9 Е.
  Стая в Хотел на ден 27 до 72 евро, освен ако не търсиш от най скъпите хотели или отидеш на Миконос или Санторини.

 • Анонимен каза:

  Хората отиват там където е уредено,чисто,с достъпни за доходите им цени. След като туристи от такива близки страни като Украйна, Русия, Събия и Унгария наводняват Турция,Мароко, Тунис ознаяава че цените,обслужването,храната са на достъпни цени за източноевропейци. А плажовете заедно с чадърите и шезлонгите са безплатни При положение че в София можеш да си вземеш пица от 5-8 лева и собствениците печелят, а на Българското Море същата тази малка пица е 30 лева то кой ще отиде там за да го мародерстват. Стая за двама в Хамамет Тунис щ с храната и безплатен плаж за 7 нощи е 1235 лева, без значние дали всичко е включено, чадърите и шезлонгите са безплатни.В Тунис На Хамемет в Дар Каис Италиански Ресторант 4 звезди за една пица която нахранва 2 човека цената е 8.33 лв.Стейк със гъбен сос, пържени картофи и салата е 11.88лв. Защо да отиват в България?

 • оставете коментар

  МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
  Коментарите подлежат на модериране.
  Правилата за коментиране