09.07.2017 | 12:22
Ламбо с тежки думи за президента Радев: Забрави ме за 20 дни, не ми се беше случвало
Явно нямаме нужда сега един от друг, заявява Ламбо

Актьорът Стефан Данаилов, който бе начело на иницативния комитет за кандидатурата на Румен Радев за президент, призна в предаването на Би Ти Ви „Тази неделя“, че на „Позитано“ има недоволни от това, че Радев се е „еманципирал“ от левицата.  „То е добре да се еманципираш, но докъде – коментира Данаилов. – За мен някои негови ходове не бяха много правилни. Със служебния кабинет не беше правилен ходът, не всички бяха успешни. Но той има свои съветници”.

Данаилов призна, че отношенията му с Радев са охладнели след изборите, като коментира, че не са се чували и „явно нямаме нужда сега един от друг“. Той добави, че „досега не ми се е случвало да се забравим с някой в първите 20 дни“.

„Не съм суетен да чакам благодарности, той просто е такъв характер – обобщи Данаилов. – Не съм такъв да кажа, че са приключили нещата, нямаме просто сега нужда един от друг“. За лидера на БСП Корнелия Нинова Стефан Данаилов заяви, че много я харесва, и че „Корнелия ще те отнесе, като бръмбар – сламка“.

Той добави, че според него на момента Нинова изпада в паника, като тогава той се опитва да я успокоява. Стефан Данаилов добави, че в момента пише книга, като е сменил няколко варианта за начало и продължава да работи върху това, кое да разкаже и какво да премълчи.

Сигурен е в едно – книгата ще започне със споменаване на близките му приятели, които вече са си отишли.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране