Зареждане

Напишете

СКАНДАЛ

Лъжата на ГЕРБ лъсна: Пиар на Гинка от Пазарджик не е Моника Станишева, а „Аргент“

share

ГЕРБ се опитва да прехвърли скандала с Гинка и ЧЕЗ на БСП. За тази цел изпадналата в ступор партия на Бойко Борисов използва манипулативна статия на сайта на седмичника „Капитал“, според която съпругата на лидера на ПЕС Сергей Станишев – Моника, е пиар на фирма „Инерком“. Изданието се позовава на мета данни от файла на прессъобщение от компанията на Гинка, уличаващо „Моника Йосифова“.

Проверка на МИГNews.info установи, че медийни съветници на Гинка Върбакова от Пазарджик са служители на агенция „Аргент“ на Владимир Денев.

Именно неговата агенция опитва да потуши скандала около Гинка с опити да купи повечето от медиите, отразяващи активно скандала с продажбата на бизнеса на ЧЕЗ в България. От държавната БТА твърдят, че „Аргент“ е автор на първото интервю с Гинка Върбакова, публикувано без снимка и автор.

бутони за споделяне

Етикети:

1 Comments

  1. БСП има достатъчно скандали вътре в партията . Един в повече е лидера на ПЕС С.Станишев.Рева ,Обяснява ни ,Тръшка се,само ,и само да склоним глави и да приемем ИК.Тя е наи важното нещо за Станишев.Друго не прави освен да се докарва пред господата отвън .ЗА ЕДНОТО СТОЛЧЕ СИРОМАШКИЯ , Е ГОТОВ ВСИЧКО ДА ПРОДАДЕ.Как сега да повярвам ,че съпругата на Станишев е по различна от него.Казах и в предишен коментар :член съм на БСП от 1999 г.Семеиството ми 68 човека гласуват за БСП,НО АКО СТАНИШЕВ ОСТАНЕ В ПАРТИЯТА ,ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ДРУГИ ПАРТИЙ.И последно,много защитници за семеиство Станишеви???

    Отговор

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.