06.01.2017 | 3:45
Красимир Янков от БСП в готовност да управлява страната
Той имал експертизата за държавно управление

БСП е готова да управлява страната. Това каза в предаването „Червена линия“ по Радио „Фокус“ Красимир Янков, народен представител от БСП-Лява България. Старозагорецът е бивше протеже на икономическия министър Петър Димитров и е известен като един от най-корумпираните депутати в БСП.

По думите му партията има готовността, нужната експертност и натрупан опит във времето, а концепцията ще бъде за държавно управление с акцент върху интересите на гражданите.

„Катастрофално е състоянието във всички сектори и акцентът, който ще бъде в нашата платформа, е човек-управление, с който политиките да бъдат насочени с основен ангажимент за хората: работни места, достъпно образование, здравеопазване и култура. Кризата в тези сектори е наследство на управлението на Бойко Борисов. Трябва да има нов подход, който да доведе до благосъстоянието на нацията с акцент – сигурността и спокойствието на българските граждани“, коментира още народният представител.

Красимир Янков обясни, че БСП подготвя комплексен нов подход, в който внимание ще се обърне на доходите на пенсионерите, младите семейства с деца и хората в неравностойно положение. По думите на народния представител, това е каузата на политическата партия. Той допълни, че има необходимост от ефективно полицейско присъствие в малките населени места за обезпечаване на сигурността.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране