25.09.2018 | 16:10
Лесбо драма: Омъжена родна лекарка лудна по своя колежка на Острова, прави ѝ палави предложения, но я арестуваха
Ти си единственият човек, с когото съм искала да прекарам живота си, никога преди не съм била влюбена в жена“, пише влюбената българка

52-годишната българка Даниела Тодорова-Бесарбова, която работи като зъболекар в чужбина, тормозела своя колежка лекарка, като й отправяла неприлични предложения и искала да й бъде любовница. Българката, която живее в Глостършър, Югозападна Великобритания, не се призна за виновна и отрече да е преследвала своята колежка.

Поведението й обаче имало неблагоприятен ефект върху ежедневните дейности на лекарката, тъй като често я преследвала и правела усилия за нежелан контакт с нея, информира „Дейли мейл“. 52-годишната българка е омъжена и никога преди не е имала интимни отношения с жена, но станала обсебена от своята колежка. Мъките на лекарката продължили 22 месеца – от месец декември 2015 до септември миналата година – освен че преследвала колежката си, Даниела се преместила да живее в непосредствена близост до „жертвата си“.

При ареста в компютъра на българката били намерени снимки на лекарката. Двудневният процес трябваше да започне вчера, но в последния момент прокуратурата предложи да не се пристъпва към дело, ако Даниела се съгласи да не доближава и безпокои повече жертвата си, което обвиняемата приела. В началото взаимоотношенията между двете лекарки били чисто професионални, докато един ден българката поканила на среща своята колежка. След отказ, последвала покана за приятелство и съобщения във фейсбук.

През април 2016 г. Даниела дори заявила, че ще се върне в България, за да се разведе със съпруга си. Зъболекарката отправяла лични въпроси към своята колежка, питала я дали била щастлива.

Поканила я повторно на среща, но отново получила отказ. В любовно писмо до жертвата си, българката написала, че е поискала съгласие за развод от мъжа си и че до три месеца ще бъде свободна. „Ще те чакам“, написала влюбената зъболекарка.

„Ти си единственият човек, с когото съм искала да прекарам живота си, никога преди не съм била влюбена в жена“, пише още я обяснението.

Лекарката категорично заявила, че не иска да има контакт с обвиняемата, което разстроило Даниела, заявявайки, че това ще й разбие сърцето.

Лекарката се чувствала разстроена от факта, че нейна колежка я преследвала, това се отразило на работата й и със съпругът й предприели допълнителни мерки в социалните мрежи, като ограничили достъпа до акаунта й.

„Чудя се дали трябва да бъда по-малко достъпна и открита към хората, отколкото съм. Не вярвам, че тази жена ще спре да ме преследва“, заяви в съда жертвата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране