08.09.2017 | 0:01
Левски подаде жалба срещу съдийството на мача с Лудогорец
"Съдийството повлия на крайния резултат на мача", заяви спортният директор на "сините" Даниел Боримиров

Ръководството на Левски е подало жалба срещу съдийството по време на мача с Лудогорец. Това заяви спортния директор на „сините“ Даниел Боримиров, който не скри недоволството си от решенията и отсъжданията на реферите.

„Аз не мога да кажа, че съдията е повлиял на резултата, защото те бяха петима съдии. Но някои от съдиите повлияха на резултата. За мен умишлена игра с ръка на Анисе, после се стигна и до влизанията му. Върхът на черешката бяха последователните няколко удара на Натанаел в лицето на Антонио Вутов. Картонът, който се даде е недопустим. Страничните съдии изиграха важната роля.

Не мога да кажа дали грешките на съдиите са умишлени. На този въпрос могат да отговорят хората, които се занимават с тяхното обучение. Много поредни съдийски грешки обаче влияят на резултата в ущърб на Левски. Предвид това как се разви мачът съм доволен от резултата. В пореден мач не допуснахме гол и се вижда, че Левски израства. Търсим нови футболисти, но вече само свободни агенти.

Ако не всеки мач, поне в големите дербита искаме да пълним стадиона. Ние затова играем футбол, за да радваме привържениците, а те да ни се отблагодаряват с присъствието си на стадиона. С тези отсъждания гоним хората и всеки казва – какво да ходя на стадиона, като знам този мач как ще завърши. Съдиите трябва да разберат, че не трябва да са главни действащи лица, а това да са футболистите на терена“, завърши спортният директор на Левски.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране