08.09.2017 | 0:01
Левски подаде жалба срещу съдийството на мача с Лудогорец
"Съдийството повлия на крайния резултат на мача", заяви спортният директор на "сините" Даниел Боримиров

Ръководството на Левски е подало жалба срещу съдийството по време на мача с Лудогорец. Това заяви спортния директор на “сините” Даниел Боримиров, който не скри недоволството си от решенията и отсъжданията на реферите.

“Аз не мога да кажа, че съдията е повлиял на резултата, защото те бяха петима съдии. Но някои от съдиите повлияха на резултата. За мен умишлена игра с ръка на Анисе, после се стигна и до влизанията му. Върхът на черешката бяха последователните няколко удара на Натанаел в лицето на Антонио Вутов. Картонът, който се даде е недопустим. Страничните съдии изиграха важната роля.

Не мога да кажа дали грешките на съдиите са умишлени. На този въпрос могат да отговорят хората, които се занимават с тяхното обучение. Много поредни съдийски грешки обаче влияят на резултата в ущърб на Левски. Предвид това как се разви мачът съм доволен от резултата. В пореден мач не допуснахме гол и се вижда, че Левски израства. Търсим нови футболисти, но вече само свободни агенти.

Ако не всеки мач, поне в големите дербита искаме да пълним стадиона. Ние затова играем футбол, за да радваме привържениците, а те да ни се отблагодаряват с присъствието си на стадиона. С тези отсъждания гоним хората и всеки казва – какво да ходя на стадиона, като знам този мач как ще завърши. Съдиите трябва да разберат, че не трябва да са главни действащи лица, а това да са футболистите на терена”, завърши спортният директор на Левски.

сподели ме


loading...


loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране