15.07.2019 | 23:08
Левски слага видеостена на „Герена“ за реванша с Ружомберок
Мачът е в четвъртък от 19:30 часа

Поради наказание, наложено от УЕФА, предстоящата среща от първи квалификационен кръг на Лига Европа с между Левски и Ружомберок ще се играе при затворени врата и стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъде без публика. Във връзка с това ще бъде инсталиран голям екран в зоната пред сектор „А“ (Вход 3), на който ще може да се наблюдава реванша със съперника от Словакия, информираха „сините“ на сайта си.

Още от съобщението:

„Каним всички привърженици, желащи да подкрепят любимия отбор, да се присъединят към нас.

За събитието ще има осигурени два пропускателни пункта за достъп: от парка (до параклиса)  пред сектор „А“ на  стадиона и през централния вход – арката към сектор „А“ от улица „Река Велека“. Подстъпите ще бъдат отворени два часа преди началото на мача.

Във връзка с провеждането на събитието, ПФК Левски апелира към  всички привърженици да се въздържат от консумацията на алкохол, провокации, използване на пиротехнически средства (бомбички фойерверки и др.) или знамена с непозволени символи, тъй като съгласно указанията на УЕФА, всяко подобно действие ще се счита за извършено на стадиона и констатирането му би довело до тежки санкции за клуба, елиминация и забрана за бъдещо участие в еротурнирите.

Нека всички заедно се обединим около любимия отбор и да не помрачаваме най-светлата за нас дата, точно в навечерието й  – 182 години от рождението на Апостола, като покажем, че можем да бъдем единни.

Припомняме, че като част от дългосрочната стратегия на клуба да възкреси любовта на децата към спорта, и в частност към футбола, двубоят – реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа между Левски и Ружомберок може да бъде посетен безплатно от организирани групи деца до 14-годишна възраст от учебни заведения, спортни школи/организации. Мачът е на 18 юли, четвъртък от 19:30 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб който изтърпява наказание – домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на трибуните деца до 14 години.

Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от не повече от един възрастен (треньор, преподавател, възпитател и т.н), като за всяка група трябва да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата.

Може да изтеглите декларацията от ТУК!“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране