19.02.2017 | 0:01
„Левски“ загуби от „Пирин“ в първия мач от подновяване на първенството
В класирането води "Лудогорец" с 50 т., "Левски" остава втори, но вече изостава със 7 т., а на трета позиция е "ЦСКА-София" с 35

Отборът на „Левски“ загуби първия си мач от подновяването на първенството в Първа футболна лига. „Сините“ бяха победени от „Пирин“ с 1:0 като гост в 20-ия кръг. Гола за успеха на домакините на ст. „Христо Ботев“ вкара дебютантът в тима на „орлетата“ Аймен Суда в 64-ата мин.

„Голямо разочарование. Слаб мач за нашия отбор. Не показахме нищо. Съжалявам! Надявам се в следващите мачове да се изявим. Всичко ме разочарова, много неща са – ако тръгна да ги изреждам, няма да ни стигне времето. Всеки може да загуби, но не и по този начин – каза треньорът на „Левски“ Елин Топузаков. – Много неща ни се губеха. Владеенето на топката, самочувствието, комбинациите… Днес не ни се получаваше нищо. Трябва да направим боеспособен състав и да печелим точки. А дали ще се преборим за повече от второто място – ще видим. Днес шампионски манталиет не се видя. Аз екипът ми трябва да променим това нещо“.

В другите мачове от днес „Нефтохимик“ победи „Монтана с 2:0, а „Ботев“ (Пд) се наложи като гост над „Локомотив“ (ГО) с 1:0.В класирането води „Лудогорец“ с 50 т., „Левски“ остава втори, но вече изостава със 7 т., а на трета позиция е „ЦСКА-София“ с 35. Утре са мачовете „Черно море“ – ЦСКА-София“ (12:30 ч.) и „Славия“ – „Лудогорец“ (15:00), а в понеделник кръгът се затваря със срещата „Верея“ – „Локомотив“ (Пд).

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране