04.02.2017 | 0:01
Ливанецът, строящ небостъргача в Пловдив, разбил сърцата на фолкдива, моделка и ТВ водеща
Раби има бизнес у нас от близо 20 години и се оказва изкушен от надпреварата във високото строителство

Фолкдивата Бони, плеймейтката Моника Валериева и ТВ водещата Елена Станулова си скубят косите за ливански бизнесмен, пише „Хот Арена“. Небостъргачът „Тракия скай“ в Пловдив, ще бъде вдигнат именно от ливанския бизнесмен Раби. Името на милионера нашумя в светските среди около връзките му с фолк певицата Бони, щерката на Искра Радева – Елена Станулова и небезизвестната Моника Валериева.

Раби има бизнес у нас от близо 20 години и се оказва изкушен от надпреварата във високото строителство. Двете кули – по 95 и 130 метра се издигат върху общ постамент и в тях ще има около 100 луксозни апартамента – всеки по над 300 квадрата. Това ще донесе сериозни приходи в джоба на ливанеца, твърдят запознати, тъй като в Пловдив има огромен глад за скъпарски имоти. Трите бивши жени, минали през леглото на бизнесмена горко се вайкат за пропуснатата възможност да са до Раби и да се радват на парите и щедростта му в този момент.

Припомняме, че първа до милионера се докопа Бони, която изкара четири години в обятията му. Въпреки, че той не искаше никакви медийни изяви чалгаджийката го убеди да се снима в неин клип през 2015-а година. По време на връзката им Раби не пестеше средства да глези своята любима и да й помага в отглеждането на дъщеря й. Когато нещата стигнаха почти до брак, Бони изяде страхотен шамар. Арабинът я заряза заради меркантилната щерка на актрисата Искра Радева – Елена Станулова.

Неосъществената телевизионна водеща оплете в мрежите си богаташа, който пък побърза да я заведе на незабравима ваканция на Турската Ривиера. Раби хлътнал по палавницата, доризастягал апартамент в полите на Витоша, в който да заживеят двамата. Но съдбата явно е била решила друго. Точно в този момент в живота на Раби се появява Моника Валериева, която го отмъква от ласките на Станулова.

В началото на 2016-а двамата бяха засечени на почивка в Дубай, което сложи край на криеницата пред медиите. Моника не спираше да се хвали колко е щастлива, но и нейното щастие отлетя твърде скоро. Без много шум, Раби я разкара от леглото си. Според слуховете причина за това била прекалената алчност на Моника, която открито давала да се разбере, че спи с арабина само за парите му. Говори се, че бизнесменът имал съпруга и три деца в родния си Ливан, а тук се забавлявал с различни еднодневки.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране