12.04.2017 | 0:01
„Локо“ (Пд) освободи светкавично Ераносян
Управителният съвет се събра вчера рано сутринта и освободи с благодарности специалиста

Оставката на треньора на „Локомотив“ (Пд) Едуард Ераносян беше приета без никакво протакане от ръководството на клуба. Управителният съвет се събра вчера рано сутринта и освободи с благодарности специалиста, който обяви намерението си да напусне след тежката загуба с 0:5 от „Левски“.

„След като можем в 14 мача да допуснем 8 гола, а после само за два – почти двойно повече, значи нещо не е наред. Обикновено рибата мирише от главата. Аз ще си понеса цялата отговорност, тъй като аз съм виновен. Явно не съм аз мотиваторът, явно има неща, с които не мога да се преборя“, заяви афектираният Ераносян веднага след мача на ст. „Георги Аспарухов“. Той се задържа на поста по-малко от 6 месеца.

Неговите асистенти Христо Колев, Александър Тунчев и Михаело Шекероски водиха вчерашната тренировка, като има вероятност екипът да бъде начело на „Локомотив“ в домакинския мач срещу „ЦСКА-София“ в четвъртък. Според сайта „Трибуна Пловдив“ обаче фаворит за поста е Емил Велев, който води тима два пъти – през сезон 2011/12 и през 2014 г. В момента той е треньор на втородивизионния „Оборище“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране