22.09.2019 | 22:06
Локомотив (Пловдив) изпревари ЦСКА, Крушарски иска второто място
38-годишният Георги Илиев с гол и асистенция за победата над Берое

Локомотив (Пловдив) прегази с класическото 3:0 Берое в мач от десетия кръг на efbet Лига. Избраниците на треньора Бруно Акрапович изнесоха лекция на гостите от Стара Загора и отново излязоха пред ЦСКА в класирането. Тимът на Александър Томаш не успя да се противопостави на „смърфовете“ и логично си тръгна с празни ръце от „Лаута“.

38-годишният Георги Илиев беше над всички в срещата. Ветеранът блесна с гол и асистенция. Илиев даде преднина на „смърфовете“ в 28-ата минута – 1:0. В 40-ата Бирсент Карагерен удвои аванса на домакините след негова асистенция – 2:0. Пет минути преди края на редовното време „черно-белите“ стигнаха и до трето попадение. Вкара го Ален Ожболт – 3:0.

Победата е шеста за Локомотив от началото на първенството. „Смърфовете“ събраха 20 точки и заеха третото място. Четвъртият ЦСКА има 19. На върха с 23 е Левски, следван от Лудогорец с 21. „Орлите“ приемат Арда (Кърджали) от 20:15 часа.

Берое инкасира четвърта загуба в шампионата и с 15 точки заема шестото място.

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе много доволен от успеха над Берое. Бизнесменът каза, че само Лудогорец може да се опре на „смърфовете“.

Kрушарски отново блесна с култово изказване: „Ние изпуснахме спирачките вече. Знаете ли за какво иде реч, когато Локомотивът тръгне нанадолнище без спирачки. Да му мислят другите.“

„Сериозни противници нямаме, само Лудогорец. Само с тях правим мач. Каквото си кажем, това си постигаме. Тази година третото място е минимумът ни, а може и на второ да завършим“, каза Крушарски.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране