23.05.2015 | 9:46
Луд съсече с брадва родителите си
33-годишният мъж от Поморие оставил труповете им на улицата

Двойно убийство в поморийско село, мъж съсече с брадва родителите си. Около 21.40 часа в петък, 22 май, в районното управление на Поморие е получено съобщение за инцидент, възникнал на улица „Младост“ пред дом № 5 в село Горица.

Мъж нанесъл удари с брадва на друг човек, лежащ на асфалта, след което побягнал. Дошлите на местопроизшествието полицейски служители установили, че на улицата върху платното за движение има труп на жена с дълбоки рани по главата, а в близост в тревата встрани от пътя – труп на мъж с аналогични наранявания.

Труповете са на 57-годишния П.А. и съпругата му – А.А. на 49-годишна, и двамата живеещи на улица „Младост“ № 9 в село Горица. Констатирано е, че двамата са убити от сина си – В.А., 33-годишен, живеещ заедно с родителите си на същия адрес. В.А. е задържан за срок от 24 часа. По данни на съседи, същият бил психически нестабилен. От полицията съобщиха, че днес ще се извърши проверка в Центъра за психическо здраве за наличие на официална регистрация на 33-годишния мъж.

Извършен е оглед на местопроизшествието от служители на сектор „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас, служители от Районно управление – Поморие и съдебен лекар.

Намерена и иззета е брадвата, с която е извършено двойното убийство. Работата по случая продължава.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране