15.04.2017 | 1:05
„Лудогорец“ и „Левски“ завършиха 0:0
Вчера "ЦСКА-София" победи като гост "Локомотив" (Пд) с 2:

„Лудогорец“ и „Левски“ завършиха 0:0 в дербито на 2-ия кръг от първата шестица от футболното ни първенство, играно в Разград. Гостите от София приключиха мача с 10 футболисти, след като Мехди Бурабия получи втори жълт картон в 78-ата мин.

През първата част „Левски“ имаше повече положения, като в 25-ата мин. неговите играчи претендираха за дузпа – при сблъсък в пеналта между Анисе („Лдогорец“) и Адениджи, но реферът Ивайло Стоянов не отсъди нарушение. След почивката по-активни бяха домакините, но пропуснаха няколко изгодни положения и мачът завърши без отбелязан гол.
Това е втора поредна среща, в която „Лудогорец“ не печели, след домакинската загуба от „Дунав“ в първия кръг. Въпреки това шампионите водят убедително в класирането с 68 т., следвани от „Левски“ с 55 и от „ЦСКА-София“ с 52.

Вчера „ЦСКА-София“ победи като гост „Локомотив“ (Пд) с 2:1, а утре от 16:30 ч. е последният мач от 2-ия кръг в първата шестица – „Дунав“ – „Черно море“.

В група А на втората осмица „Верея“ победи като гост „Ботев“ (Пд) с 1:0, а днес от 14:15 ще играят „Монтана“ и „Славия“. В група Б пък и двата мача – „Локомотив“ (ГО) – „Нефтохимик“ и „Берое“ – „Пирин“, завършиха 1:1.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране