04.10.2015 | 0:01
„Лудогорец” с нова грешка – равенство у дома срещу „моряците”
Варненци първи поведоха след гол на Матиа Курьор

„Лудогорец” допусна още една грешна стъпка на свой терен. Шампионите стигнаха само до равенство 1:1 с „Черно море” пред собствена публика и могат да бъдат изместени от върха след дербито между „Литекс” и „Левски” в Ловеч в неделя.

Варненци първи поведоха след гол на Матиа Курьор няколко секунди след началото на второто полувреме, но звездата в атаката на „Лудогорец” Клаудиу Кешеру вкара петия си гол този сезон малко след това и изравни. Това беше четвърти хикс в последните пет двубоя за разградчани.

„Няма как да не съм доволен от момчетата и от резултата. Това беше най-добрият ни мач от началото на сезона. Има и съжаление, разбира се, че не спечелихме, тъй като можехме да вкараме и още голове”, сподели след срещата наставникът на „Черно море” Никола Спасов.

На противоположния полюс пък бе неговият добър приятел и наставник на „Лудогорец” Едуард Ераносян. „Поредни проспани от нас първи 45 минути. Щом допускаме голове, значи правим грешки и трябва да ги анализираме и да работим върху тях”, заяви той пред Диема спорт.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране