08.04.2017 | 14:39
Лукарски фалира СДС. Къде отидоха парите?
Централата на „Раковски“ 134 е натрупала задължения в размер на 300 000 лева

СДС е в будна кома заради огромни борчове, натрупани при управлението на Божидар Лукарски. Само централата на „Раковски“134 дължи около 300 000 лева, разкриват хора от софийската организация на партията. Парите са за неплатени наеми към общината, такса смет, местни данъци и сметки за парно.

СДС е в практически фалит и отговорност за това носят персонално Божидар Лукарски и главният секретар Филип Кирев. Те разпределят финансите и дори изолират от процеса заместник-председателите. Нека двамата обяснят как така партия, която участваше във властта и имаше солидна субсидия остана без стотинка. Къде отидоха парите? Дано прокуратурата се поинтересува от този въпрос“, категорични са бивши депутати от десницата.

Положението не е розово и в страната. Говори се, че СДС ще освободи голяма част от администрацията, тъй като издъхва с бюджета за заплати. Хората, които помагаха на Реформаторския блок в кампанията също ще останат без работа и вероятно ще се насочат към ГЕРБ.

Най-комичното е, че фалитът на синята партия е дело на бившия министър на икономиката. Като такъв Божидар Лукарски бе известен най-вече като протеже на ДПС и за 2 години изпълни всички икономически поръчки на кръга КОЙ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране