31.12.2016 | 18:47
Любен Дилов: Слави Трифонов да прави повече секс, по-малко референдуми
ГЕРБ ще имат най-много гласове на изборите, БСП няма да спечелят, каза Владимир Каролев

Слави Трифонов да прави повече секс, по-малко референдуми. Така го посъветва в ефира на Нова телевизия бившият му съдружник Любен Дилов-син. Това стана след видео, в което Дългия обясняваш, че ще прави политика, когато е време за политика, секс, когато е време за секс и т.н.

Явиха се едни три лесни въпроса в референдума, които не бих казал, че са лесни. Това е много сложна материя, трябваха ми над три месеца да се занимавам с това, да изучавам мажоритарния вот, за да го подкрепим като партия. Казусът е сложен , не е за отговор с „да“ или „не“, допълни Дилов -син.

Референдумът можеше да доведе, и още не е късно, до много сериозен конституционен разговор, смята той.

„Не бих подценил политическата интуиция на Бойко Борисов. Ходът му идва от факта, че цялата политическа действителност в България нямаше яснота какво да се прави, а се караше по инерция. Един водопад се случва на ГЕРБ, но не бързайте да го отписвате“, добави Любен Дилов-син.

„Какво е казала Корнелия Нинова си е нейна работа. Аз пък имам пет лева в джоба. Уважавам я много повече от последните лидери и дано да направи реформа в тази партия, но те няма да спечелят изборите, каза икономистът Владимир Каролев.

По думите на Каролев, Борисов наистина не трябва да бъде отписван, но той е допуснал сериозна политическа грешка.Сметксата му била да управлява с Марешки.

„Пак казвам, че ГЕРБ ще имат най-много гласове на изборите, ще си повторя баса. Така наречените Патриоти също ще имат повече проценти. Не мисля, че Слави Трифонов ще направи партия, каза той.

2 коментара

  1. Светла каза:

    Любен Дилов след като прави много секс и сътвори 3 деца защо остави семейството си! Ако съм самотна жена и нямам мъж никога няма да правя секс с такъв фъфлек!

  2. Брег каза:

    Любе Дилов син да си гледа работата

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране