21.02.2017 | 0:01
Мъка в Столипиново: Баракова няма да се връща в училище
Пародийната депутатка не иска да се връща да преподава биология

Столипиново изгуби един глас в парламента, а учениците в махалата – преподавателката си по биология, а също и модна икона със забележителен стил на обличане с ярки дрехи с принтове и натрапчиви аксесоари, пише пловдивският вестник „Марица“.

За ужас на учениците си Анна Баракова е депозирала в СУ „Найден Геров” молба за напускане и официално вече не е преподавателка в школото, където се очакваше да се завърне след мандата си в Народното събрание и да поеме децата в 6-и и 7-и клас.

Според „Марица“ пред познати Баракова споделила, че напуска изобщо учителската професия и политиката. Даже се махала и от Пловдив, но къде отива – не казва. Доскорошната депутатка обяснила решението да остави системата на образованието основно с претърпени огорчения от медийната слава и навлизането в личния й живот. Това й отнело спокойствието.

Анна Баракова попадна в парламента от листата на Барековата партия „България без цензура“ благодарение на феномена 13/13 – съвпадение на номера на коалицията в бюлетината и номера на кандидатката в листата при прилагането на преференциален вот.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране