28.10.2017 | 0:01
Малкият син на Ангел Бончев: Брат ми скочи да бие баща ми
Двамата имат бизнес конфликт

Малкият син на бившия шеф на Литекс Ангел Бончев защити баща си по казуса с обвинението му в заплаха за убийство към другия му син Бончо. Преди ден бизнесменът бе арестуван, а след това освободен срещу парична гаранция от 500 лева.

Според Ангел Бончев-младши между баща му и брат му отдавна имало бизнес конфликт, а в публикациите по казуса със заплахата за убийство имало много пресилени твърдения. „Не съм присъствал на самата случка, но нещата, които се изписаха за тежки заплахи и оръжия, са пресилени. Има разследващи органи и те ще изяснят нещата. Ситуацията не е точно такава”, коментира младежът пред Нова телевизия.

Според него в основата на конфликта между баща му и брат му е бизнесът в хидропарк „Казичене“. „Цял сезон се работи, а в същото време баща ми не получава нищо. Бизнесът е на баща ми, а брат ми го управлява”, поясни Бончев.

Според него баща му бил изнервен от постоянни провокации от страна на брат му. „Това е поредната такава. Имаше конфликт с брат ми – скочи на бой на баща ми, аз ги разтървах и си тръгнах. Брат ми пак му е скочил, стигнало се до саморазправа“, разказа малкият син на бизнесмена.

Ангел Бончев-младши каза и че баща му е пуснал жалба в полицията, но нищо не последвало. „Сега обаче веднага има арест. За мен е недопустимо брат ми да скача на бой. Бих му казал да се замисли с какви хора се обгражда”, каза още той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране