13.09.2017 | 20:08
Марешки: Държавата се управлява от Трите прасета, Тримата идиоти и Тримата глупаци
Марешки ще напусне зам.-председателския пост на НС, ако бъде създадена държавна верига от бензиностанции

“Държавата се управлява по схемата на три тройки – Трите прасета, Тримата идиоти и Тримата глупаци”, заяви лидерът на партия “Воля” и аптечен бос Веселин Марешки от парламентарната трибуна в сряда.

“Първите са събирателен образ на корупцията, на безхаберието, на довеждането на българските граждани до нищета и на всичко лошо, което се случва в държавата. Втората тройка, както самите управляващи наричат
своите партньори, са тримата идиоти. Не казвам имена, да не се обиди някой – просто така си ги наричат в кулоарите. Тримата глупаци са събирателен образ на тези човечета, готови по всяко време и на всяко
място, да излязат да наговорят всякакви глупости и да наклеветят всички – от министър-председателя до някоя партия или човек”, заяви още той, уточнявайки, че неговата партия не се вписва в тази среда.

Марешки коментира и многократните призиви към него да напусне зам.-председателството място в парламента като обяви условията, при които ще направи това.

“Днес обявих, че съм готов да го направя, ако бъдат изпълнени две условия веднага – днес, утре. Първо – да се вдигне минималната пенсия на 300 лева. И да се създаде държавна верига от бензиностанции. Ако управляващите изпълнят това и парламентът го гласува – ще напусна веднага поста си”, заяви той.

споделяне във facebook


loading...


loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране