24.11.2015 | 0:01
Марешки: Продавам гориво с по 35-50 ст. по-малко и пак съм на печалба
Бизнесменът е започнал да събира подписи за референдум

Продавам гориво с по 35-50 ст. по-малко от конкуренцията и пак съм на печалба. Това заяви бизнесменът Веселин Марешки в предаването „Лице в Лице” по bTV.

Причината да реши да се включи в бизнеса с продажба на гориво били високите цени на суровината. „Купувам от най-реномираните производители”, заяви Марешки. Той каза, че продава с по между 30- 35 и 50 стотинки по малко литър гориво и въпреки това има печалба. Причината други търговци да не се справят така добре според него е , че те не са така добри в мениджмънта на дребно.

По думите на бизнесмена той има голям проблем, откакто е отворил бензиностанцията си във Варна. През последните няколко седмици му е по-трудно да стига до обекта си, защото движението в града е много по-натоварено. Причината е евтиния бензин, който Марешки продава.

Той заяви, че е започнал да събира подписи за референдум, в който съчетава всички злободневни теми. Между тях са регулирането на цените на горивата, броя на аптеките, които могат да бъдат притежавани. В списъка с въпроси за общонационално гласуване попадат още имунитета на народните представители и броя на депутатите в парламента. Според Марешки референдум ще има, защото само за няколко седмици са събрани над 100 хиляди подписа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране