01.09.2017 | 17:16
Марешки се подигра жестоко с Валери Симеонов (видео)
В клипа на плажа се вихри шур купон на хитовото парче на Гери Никол "Пръскам", а Марешки, в ролята на нагъл политик, паркира луксозното си бентли направо върху пясъка

Лидерът на партия ВОЛЯ и зам.-председател на парламента Веселин Марешки се подигра на наказателните акции на вицепремиера Валери Симеонов на Слънчев бряг.

Марешки е главен герой в комедийно видео на популярния във Варна шоучен Кварталната Батка.

В клипа на плажа се вихри шур купон на хитовото парче на Гери Никол „Пръскам“, а Марешки, в ролята на нагъл политик, паркира луксозното си бентли направо върху пясъка.

Той дърпа кабелите на музикалната уредба и разгневява купонджиите:  „Бат’ Веско, Валерката уби долу купоните на Слънчев бряг, ти искаш да съсипеш купона на Кабакум ли?“

А Марешки отговаря:“Какъв купон, какъв Кабакум, бе, аз съм си вкъщи! Айде, изчезвайте оттука бързо“.

От ВОЛЯ обясниха, че замисълът на видеото е, че когато някой се вземе твърде насериозно – става смешен, погледнат отстрани. Идеята за клипа била на самия Марешки.

Това е нашият шеговит поглед върху нелепите пиар кампании на вицепремиера Симеонов срещу хората и бизнеса по Южното Черноморие, обясниха от партията. Само за час видеото натрупа над 60 000 гледания.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране