25.03.2017 | 0:01
Мъри нанесе тежък удар по „сините“ – „Левски“ аут от шампионата?
Станимир Стоилов поиска 70 000 лева от сините

Бившият наставник на „Левски“ Станимир Стоилов подаде официална жалба до Лицензионната комисия към Българския футболен съюз, в която апелира да не бъде издаден лиценз на ПФК Левски АД за сезон 2017/18. Специалистът, който преди време обяви, че все още не получил изплащане на трудовите си възнаграждения от „синия клуб“, след прекратяване на трудовото му правоотношение на 15.05.2008 година, изпълни заканата си да се обърне към компетентните органи.

Стоилов настоява, „Левски“ да не получи право да се състезава в новата кампания, ако не погаси задълженията си към него. Мъри се обосновава, че тимът от „Герена“ нарушава член 50 от Наредбата за Национално клубно лицензиране на Българския футболен съюз. Той твърди, че ако Левски не плати, издаването на лиценз би било в разрез с установените правила.

Същевременно, треньорът, който сега води казахстанския Астана, прилага към жалбата си, споразумението, което е подписал с ПФК Левски АД на 26.05.2016 за разсрочване на плащанията. Очаква се от „синия“ клуб да платят на Мъри дължимата сума, в противен случай „Левски“ е застрашен да не се подвизава в елита.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране