27.08.2016 | 19:29
Мъжът на Мейзер е починал от „глупост и самонадеяност“
Безотговорното отношение на Николай довело до трагичния му край

Мъжът на скандалната Мисис България Анита Мейзер е починал от глупост и самонадеяност, присъщи за това семейство, заявява участник в разследването на случая, цитиран от в. „168 часа“.
Всичко, огласено до момента сочи, че до смъртта на Николай Димов се е стигнало след абсолютно безотговорно отношение отстрана на самия Димов и на жена му и без да има умисъл.

„Трудно е да си го представиш, но наистина хора умират от глупост и от липса на елементарния инстинкт за самосъхранение“, коментира участникът в разследването.

Според самата Анита в нощта срещу 13 август мъжът ѝ решил да демонстрира силата си като къса свински опашки само със силата на мускулите си. Казал на жена си да пристегне ръцете краката и врата му с пластмасовите каишки.

Мейзер твърди, че идеята била тя само да снима.

Мъжът ѝ лесно скъсал свинските опашки на ръцете и краката му и накарал Анита да сложи две на врата му.

Самият Николай на два пъти я призовал да пристяга повече. Докато мъжът ѝ се мъчел да скъса пластмасовите каишки, Анита Мейзер отишла на пазар. Когато се върнала, тя видяла, че Николай е мъртъв и започнала да удря и блъска тялото.

Според полицаите, дошли на място, бившата Мисис България повече се притеснявала какво ще кажат хората, отколкото от факта, че съпругът ѝ е починал.

Анита Мейзер е обвинена за убийството на съпруга си Николай Димов на 13 срещу 14 август и за предлагане на подкуп на длъжностно лице. Във вторник, 23 август, Апелативният съд във Варна реши да я остави за постоянно в ареста.

Нейната версия е, че 40-годишният Димов тренирал за шоу и за целта затягал свински опашки на врата, ръцете и краката си, които трябвал да скъса с мускулите си. Във фаталната съботна нощ – 13 август обаче, така се задушил. По-рано обикаляше версията за груба сексуална игра, при която се постига повече удоволствие, ако се притиска гърлото.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране