25.05.2016 | 11:18
Местан се прави на луд за Пеевски! Крие се зад Станишев
Прокуденият от ДПС се удари в гърдите като първи натовец и антифашист

Лютви Местан продължава да мълчи на въпроса „Кой“. Кой предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС?

Местан се гъне и увърта и не иска да признае, че като тогавашен лидер на ДПС именно той стои зад скандалното назначение. В сутрешния блок на Нова телевизия той за пореден път се скри зад Сергей Станишев и бившите си партньори в управлението от БСП.

„Нито ДПС, нито Пеевски някога са искали от БСП сектор „Сигурност“. А дали някой е предложил сектор „Сигурност” и срещу какво на ДПС – това трябва да се питат БСП и Станишев”, измъкна се хитро Местан от наивните въпроси на водещите, които не настояха да научат истината.

Прокуденият от ДПС Лютви Местан се удари в гърдите и се изкара първи натовец и антифашист в страната. Той обяви, че е бил отстранен защото има едно единствено прегрешение – устоявал пронатовската позиция на България. От ДПС обаче явно ползвали тоталитарни методи чрез своя почетен председател Доган, за да се саморазправят с него, изтъкна се Местан, който основа ДОСТ.

Той няколко пъти обясни, че ако по времето на кабинета Орешарски фашисти са били Атака, сега ГЕРБ и Реформаторският блок са станали заложници на други фашисти – депутатите от Патриотичния фронт.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране