20.08.2016 | 12:58
Методи Андреев избухна: Да разжалват генерал Радев!
Русия продиктувала името на левия кандидат-президент, убеден е депутатът от ГЕРБ

Депутатът от ГЕРБ и отявлен антикомунист Методи Андреев призова бившия командир на Военновъздушните сили ген. Румен Радев да бъде разжалван на секундата заради противозаконни действия. В интервю за „Фокус“ народният избраник заяви, че кандидатурата на Радев за президент на България е продиктувана от Русия и това е станало по време на конгрес на партията на Путин „Единна Русия“ през юни, на който са участвали лидерите на БСП и АБВ Корнелия Нинова и Георги Първанов.

Андреев коментира, че единственото свързващо звено между двамата председателите на левите формации е желанието за власт и консумирането й.

„Няма как по друг начин да се обясни светкавичната поява на човек, който изпреварва стари членове на БСП с много по-голям авторитет вътре в партията и излиза пред тях, освен с конгреса в Москва“, каза още Методи Андреев.

Самото издигане на Румен Радев за кандидат за президент на левицата пък имало много въпросителни:

„Първо, неговият рапорт за напускане излезе първо в медиите, което е много тежко провинение. Един достоен български генерал не постъпва по този начин, а пуска рапорт първо до своите началници. Второто интересно нещо е изказването на Корнелия Нинова, че разговорите с Румен Радев са започнати още преди 2 месеца и половина. Как действащ български генерал и то командващ на Военновъздушните сили започва да води политически разговори с лидер на политическа сила, каквато е БСП. Съгласно устава в армията, той веднага е бил длъжен да пусне рапорт към началника на щаба на армията и към министъра на отбраната за установения контакт с него. Такъв рапорт няма пуснат“.

Той смята, че генералът би трябвало да бъде разжалван, защото е нарушил и уронил честта и достойнството на Българската армия.

3 коментара

  1. Йоргов каза:

    На дръвника някой да му каже,че Румен Радев е истински български генерал и че не се е пръкнал от конвейра който работи при лабораторни условия.Не може даже и да мисли, един скапан трудовак да посегне на висш български офицер от БА.

  2. седесар от 90те каза:

    Тоя не е нормален….а е и много прост..

  3. Колев каза:

    Мето,привиди се в нормален вид и тогава се показвай на светло.Кой ти иска мнението бе нищо!?Навиват ти пружината и те изстрелват по студията да блещиш глупости.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране