13.11.2019 | 11:29
Миков: БСП не я чака светло бъдеще с Нинова
В над 100 общини БСП няма да може да направи самостоятелна група от общински съветници, защото ще има по един или двама съветници

„Резултатите на тези избори за БСП са мрачни. В над 100 общини БСП няма да може да направи самостоятелна група от общински съветници, защото ще има по един или двама съветници. Победите в четири областни града са безспорен успех, но не трябва зад тях да се скриват провалите. Само в 11 общини БСП ще има мнозинство в общинските съвети“, коментира пред бТВ бившият председател на БСП Михаил Миков резултатите от отминалите местни избори.

Според него, образът на БСП като лява партия се размива заради коалиционната и политика.

Той обвини ръководството, че е изгонило левите коалиционни партньори.

„За мен категорично партията трябва да издига свои кандидати за кметове. Има едно размиване на БСП в столицата и на няколко места столичната организация подкрепи десни кандидати за районни кметове. На тези избори видяхме и опити за разправа с хората, които имат различно мнение с ръководството на БСП. Видяхме какво стана във Варна. Във Видин случаят също е специален. Има много клакьори около председателката Корнелия Нинова. Ръководството на БСП има рядката способност да разделя. Ползва се теза за вътрешно-партийна опозиция. Ще се разчистят тези хора, които казват истината.

Иво Христов в момента се опитва да играе във вътрешно партийната игра, без да е партиец. Какво е бъдещето на Нинова – ще реши партията. По-големият въпрос е какво е бъдещето на БСП“, заяви Миков и добави, че не прогнозира за столетницата „светло бъдеще“.

2 коментара

  1. Дядо Йоцо каза:

    Иване,тебе те е унождал някой луд….!!!

  2. Ivan Dibrev каза:

    как не се засрами бе, Миков?!?!?!?! Защо не си припомниш/ако все още имаш памет/ здо какво дередже докара ти партията и какво направи за народа до като и беше председател!!!!!!!!! Г-жа Нинова направи много повече от всички мъже взети заедно, които бяха преди нея на този пост!!!! И вие /с малко в, защото не ви уважавам и грам!!!!/ не можете да преглътнете това, както и това, че ви изрита от хранилката!!!! Засрамете се!! Вместо ако милеете за партията да й помагате, вие със Станишев и исие се чудите как да сринете пак партията, само и само отново да се докопате до кокъла!!!!! Срамота!!!!!! Жалки и гнусни сте и ти, и всички като теб!!Срамувам се, че ви има и че все още не сте изхвърлени от партията!!!!!!!!!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране