15.06.2018 | 21:38
Миналата година ЧРД в Турция, сега в Израел, а догодина?

Не знам дали разбрахте-българският премиер Бойко Борисов посрещна рождения си ден в Израел. Президентът на Израел Реувен Ривлин го изненада с торта със свещичка. Изпяха му „Happy Birthday to you”.

Щерката, зетя и малък Бойко са му изпели същата песен, вторачили възторжени погледи в телевизора, по който го показаха как духа. И на 13 юни 2017 г. пак сами посрещаха рождения му ден, защото тогава българският премиер Бойко Борисов пък беше в Турция. Не разбрахме Ердоган как се отчете пред високия си български гост, ама за минали работи да не говорим.

Откривам залагания къде българският премиер ще посрещне 60-годишния си юбилей, ако остане такъв до следващия 13 юни?!

Може би при Меркел или Юнкер?!

Ще му отива – нашият премиер стана много висока топка и няма да си харчи рождения  в България, в Банкя под магнолиите. Хареса му да си живее в международното положение, навън се чувства значим, уважаван, незаменим, тачен, обгрижван и обгрижващ.

Няма такъв…премиер на планетата. Славата е любимият му наркотик, но откакто стана и европредседател – направо се пристрасти към нея. Иначе защо ще ходиш някъде баш на рождения си ден, ако не си просиш  лаврови венци?!

ПП. Трябва да си признаем, че и на нас все повече ни харесва да се мерка чат-пат из БГ-то.  Ако може от една държава да отлита за втора, а от втората към трета – хич няма да е зле! Лошото е, че ни се води началник. И това ако не е повод да се напием от мъка!

Нека напиването в чест на рождения ден на българския премиер  Бойко Борисов да започне сега!

Иван Иванов, Фейсбук

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране