25.07.2018 | 21:23
Министър яхна червено порше

Ех, хубаво е да си министър! Дори и бивш! На практика го показа Долорес Арсенова, министър на околната среда и водите в правителството на Симеон Втори.

Освен къщичката, която си вдигна в полите на Витоша, сега бившата министърка се е обзавела и със супер скъпо и супер гъзарско червено порше за близо половин милион лева, видяха топпапараците на „България Днес“. Откъде точно идват парите на богатата бивша министърка, не е много ясно. Знае се само, че мъжът й се занимава с бизнес, като преди време се появи информация, че продава лекарства за онкоболни на държавата с 300% надценка. Дали това е така, можем само да гадаем, но като гледаме какви коли кара Арсенова, очевидно до какъвто и бизнес да се докосне, той й носи огромни приходи. Случайно или не, материалното положение на фамилията рязко дръпна нагоре след участието на Долорес във властта, пише България днес.

Колата, която струва близо половин милион, освен всичко друго е и със специални номера. За да се отличава от простолюдието, возилото на министърката е обозначено със СВ 121212. С дванайсетки са и останалите коли на фамилията, които не падат под ауди.

Баба Долорес, която тази година навърши 54 г. и от миналата година се радва на внуче, освен със спортния звяр, който шофира, привлича внимание и с младежкия си спортен вид. В модерен тесен клин, маркови маратонки и екип, решен в свежи цветове, чиито щампи наподобяват малко на пижама, министърът на екологията от правителството на Симеон Сакскобургготски, слезе от поръчковото кабрио, за да си напазарува от близката аптека.

След това Арсенова се разходи във видимо добро настроение в компанията на брадат мъж в квартал „Лозенец“, близо до мястото, където през 2017-а синът й Калоян Арсенов беше арестуван за пиянска стрелба с боен пистолет след празненството по случай раждането на бебето му.

Гъзарското порше е собственост именно на Калоян, подарък от мама Долорес по повод 30-ия му рожден ден през 2015-а, установи проверка на „България Днес“. Младият Арсенов явно е заменил модела „Турбо S“, който се оказа индивидуално изпълнение с гравирани инициали на седалките, с ролс-ройса, който получи отново от майка си и отново като армаган през 2017-а, този път по повод сватбата му.

Арсенови могат да се похвалят и със спортно „Ауди А8“, както и с „БМВ X5“ в колекцията на семейния им автопарк. Общото между возилата на царската министърка и фамилията й е фактът, че освен бързи и скъпи колите винаги са и с еднакви регистрационни номера – 12 12 12. Не една и две родни красавици се опитаха да изиграят главна роля в българския вариант на „Бързи и яростни“. Допреди да се ожени за приятелката си Сара, Калоян Арсенов беше сред най-желаните ергени у нас, като за вниманието му се бореха моделки и чалгаджийки, сред които Анелия и Моника Валериева. Колекцията превозни средства на семейство Арсенови не отстъпва по нищо на возилата от хитовата поредица „Бързи и яростни“.

Освен „Порше Турбо S“ фамилията разполага с мощно „Ауди А8“, „БМВ Х5“, а перлата в короната е ултраскъпият и луксозен „Ролс-ройс Гоуст“ за милион. Изработката на голяма част от детайлите по колите е ръчна, а ВИП регистрационните табели с 6 цифри – 121212, са стрували допълнително 7000 лв. за всяка. Върху кожените седалки на лимузината за кралски особи са извезани инициалите на Калоян Арсенов. Колата чудо е с абсолютно всички екстри, предлагани от „Ролс- Ройс“. Според осведомени източници поршето и аудито са на сина на Долорес, който се слави като виден столичен плейбой.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране