25.11.2017 | 0:01
Мис България свали грима си в ефир, за да докаже, че е красива!
Социалните мрежи и медиите тиражираха снимка на новата мис, която показва част от лицето и, станала обекта на коментари, злословене и злобни изказвания

Минути след избора на новата Мис България, нейна снимка взриви мрежата. Негативните коментари не закъсняха. След това Тамара бе принудена да дава поредица от изявления в различни телевизионни студиа. Само в новия епизод на FaceControl, който ще бъде излъчен по Code Fashion TV на 26-ти ноимври, тя бе изправена пред най-голямото предизвикателство. Водещата Александра Иванова, зададе въпрос на своите над 35 000 последователи в социалните мрежи, какво искат да попитат Мис България 2017-а година, Тамара Георгиева. Много от тях поискаха да я видят без грим. “Истина или предизвикателство!”

На живо, в ефир, Тамара свали грима си и остана “себе си”. Какво е нужно да притежава всяка една кандидатка, за да стъпи на първото място на мечтаната стълбичката, коментираха в студиото на FaceControl, самата Тамара Георгиева, светският гуру Любомир Милчев-Денди и собственичката на Code Fashion TV, Мария Бонева. Социалните мрежи и медиите тиражираха снимка на новата мис, която показва част от лицето и, станала обекта на коментари, злословене и злобни изказвания.

Дали един нос може да съсипе нечии живот? Едва ли, щом Барбара Стрейзънд, жената с най-грозния нос в Холивуд, успя да направи култови роли и да е горд притежателна Оскар. “Ти Тамара, ако си умна, а аз смятам, че ти се такава, трябва да направиш дефектите в ефект. Нос можеш да си направиш по всяко време, но акъл не се налива и тяло не се прави така лесно.”, коментира Мария Бонева.

1 коментар

  1. Иван Славчев каза:

    Тя и с грим и без грим си е надменна и грозна чапла. Да вземе да де скрие, че наистина и сериозно започва да дразни нацията.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране