15.07.2019 | 17:57
Мишо Шамара: БСП не са социалисти, те са крайнодясна и нацистка партия
Комунизмът е тотално несполучлив експеримент

БСП успя да се изчисти от прогресивното мислене и в момента БСП е крайнодясна нацистка партия, която подкрепя крайнодясна и нацистка Русия. Заплахата за света не е от някакъв комунизъм, който ще се върне, днешните комунисти са крайни капиталисти, те не са комунисти и не мечтаят комунизмът да се върне. В момента проблемът е от същите тези крайнодесни, които се превърнаха в нацисти.Това е проблемът. Нацизмът, който се разпространява от Русия и в момента е силно изразен дори в САЩ – в лицето на Тръмп, силно изразен е в Турция – в лицето на Ердоган. Тази цялата зараза е по целия свят“, това заяви Михаил Михайлов, по известен като Мишо Шамара, в интернет предаването “Контракоментар“, което се осъществява от блогъра Асен Генов.

Дали е вярно, че българските социалисти стават национал-социалисти?

“Те не са и социалисти, защото ако бяха социалисти щяха да се борят да вдигнат пенсии, заплати, социална справедливост, да има безплатно здравеопазване, безплатни училища – това нещо не ги интересува очевадно. Те се борят само за европроекти и проповядват нацистка идеология, за да могат да плашат хората. Нали знаеш, когато уплашиш някакъв електорат и като се правиш ти на спасител, с популизъм можеш да спечелиш изборите. Това естествено не се случва само в средите на БСП, това се случва и в дясната сфера“, заяви известният от близкото минало рапър.

1 коментар

  1. yhgrt каза:

    Мишо Шамара в момента трябваше да е в затвор. Публично изказване на одобрение за убийство на българин е сериозно престъпление.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране