31.08.2015 | 0:06
Моторист се вряза в публика по време на шоу
Жена бе повалена с дръжката на мощното возило

Мотор се вряза в публиката на традиционното мотошоу в Димитровград по време на празниците на града тази събота, и контузи млада жена и кавалера й. По-тежко пострадала жената, която била повалена от дръжката на тръгналото на самоход мощно возило. За щастие потърпевшата се размина без фрактури.

Женя била сред многото димитровградчани, които били по тротоарите на централния бул. „Емилиян Станев”, за да проследят майсторлъка на местните рокери. В един момент мощен пистов мотоциклет се „изскубнал” от ръцете на правещия трикове водач и потеглил към тълпата. Моторджията пък паднал на земята и се развикал на хората да се пазят. В този момент моторът връхлетял върху младата двойка, като се разминал на половин метър с 4-годишно момченце. За щастие на всички разбеснялата се машина се забила в кошче за смет и паднала на земята, без да причини повече бели.

Инцидентът постави край на мотодемонстрациите, които бяха приели крайно рисков характер. За първи път тази година бе представено атрактивно изпълнение с кросов мотор с преобръщане. Мотокаскадите се организират за 9-а поредна година от тукашния клуб “Викингите” и Община Димитровград и в тях участваха близо 250 любители на моторите не само от региона, но и от цялата страна.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране