24.03.2019 | 0:35
На форума с Цветанов в САЩ ще има още 17 999 делегати, много са студенти
Записванията за въпросния форум са започнали още от март 2018 година

На ежегодната конференция на Американско-израелския комитет по обществени въпроси (AIPAC), на която се похвали, че ще присъства Цветан Цветанов, ще има още 17 999 делегати от цял свят. Сред тях има много студенти от 50 страни. Заради многохилядното участие, мястото където ще се проведе събитието наподобява голям стадион.

Записванията за въпросния форум са започнали още от март 2018 година. През този период организаторите са подканяли хората да се влючат като участници . В програмата не открихме никъде Цветан Цветанов да е споменат като лектор. Преди няколко часа той побърза да се похвали във фейсбук, че вече е кацнал във Вашингтон за конференцията и подчерта, че щял да говори пред Международния форум за сигурност. Този факт, обаче никъде не е отбелязан в програмата на събитието. Припомняме ви, че най-голямата дъщеря на Цветанов работи в Световната банка при Кристалина Георгиева. Любопитното е, че веднага щом завърши бакалаварската си степен, тя бе назначена.

По всичко личи, че в момента пиарите на Цецо са решили да чистят имиджа му, след скандала с придобиването на тузарския му апартамент на ул. „Латинка“ в столицата за смешно ниска цена. Докато кумицата на Цветанов и правосъдният министър Цецка Цачева подават оставки заради същите имотни придобивки, Цветанов реши да се хвали с посещението си отвъд океана, вярвайки, че по този начин ще замаже грандиозния скандал и хората ще забравят за неговото слабо място-апартаментите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране