31.08.2015 | 0:03
„На кафе“ се завръща по Нова в ново студио
Гала ще се вихри в "Шиби шик"

Водещата Гала и екипът, който прави сутрешното й предаване „На кафе“, отново се завръщат в ефира на Нова телевизия. Първият епизод от новия сезон бе днес от 9,30 ч. Още преди няколко дни от екипа повдигнаха завесата, скриваща някои от изненадите, които са подготвили за зрителите. Предаването отново смени визията си и покани зрителите в своя изцяло подновен медиен дом.

Създателката на концепцията на новото студио на „На кафе“ е Кремена Халваджиян. Тя е уловила модерната тенденция, според която светът се връща назад във времето, за да търси вдъхновение, красота и романтика, които да пресъздаде в съвременния свят.

Новият стил на студиото е издържан в женския и одухотворен стил от началото на XX век „Шаби шик“ (британски оксиморон за износен шик), отличаващ се с хармония, романтика и топъл уют, изцяло отразяващ душевността на Гала и нейния екип. И новите декори, и обновената концепция са отговор на съвременните потребности на българката за повече уют и нежност в динамиката на всекидневието, категорични са от дамското предаване и приканват зрителите на чаша ароматно кафе всяка делнична сутрин в ефира на „Нова телевизия“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране