25.11.2018 | 0:37
Наивник прие „с*ирка“ от щатен затворник за 5 лв., но го обраха
Когато обаче се опитал да се доближи, неочаквано предлагащият секс услугата приклекнал към земята и с бързо движение взел оставената мъжка чантичка

Зажаднял за ласки наивник остана без телефон и пари. Оказа се, че е обран от рецидивист, постоянен клиент на затвора от 2010 г., срещу обещанието да му направи „с*ирка“ за пет лева, съобщава Бургаснюз.

Случката е станала през май, миналата година. Е.Н.излязъл от сградата на бившата Трета поликлиника и тръгнал пеш в посока УМБАЛ-Бургас. Стигайки до автобусната спирка до парк „Изгрев“, срещу болницата, той решил да се разходи в парка, тъй като имал свободно време. Докато вървял по алеите, срещнал В.С., който го заприказвал. След като го попитал как е и какво прави, В. С. предложил сексуална услуга – да му направи орална любов срещу сумата от 5 лв. Е.Н. приел и двамата се насочили към вътрешността на парка в посока жп линиите. Спрели се до храсти и застанали един срещу друг на разстояние около 50-60см. Е. Н. оставил на земята мъжката си чантичка с лични вещи и документи, сред които мобилен телефон, портфейл с 50 лв., секретни ключове, талон за колата, банкови карти и др. В чантичката била дори личната карта на съпругата му В.М.Н.

Когато обаче се опитал да се доближи до В.С., неочаквано предлагащият секс услугата приклекнал към земята и с бързо движение взел оставената мъжка чантичка, ведно със съдържащите се в нея вещи и документи и побягнал в посока жп линиите. По пътя той изхвърлил документите и прибрал само наличните пари. Явно бил разобарован от неголямата сума и затова веднага отишъл заложна къща „Алекс и Дилян“, където заложил срещу 60лв. мобилния телефон.

Е.Н. потърсил помощ от преминаващи хора и се обадил на полицията, че е ограбен. В хода на разследването е открита чантичката в вещите и документите в близост да жп линиите в парка, без телефона. по-късно в заложната къща е открит телефона, но без СИМ картата, която не била намерена.
Общата стойност на инкриминираните вещи е близо 290 лв.

По време на процеса се оказва, че подсъдимият В.М.С. е осъждан няколкократно. Със Споразумение от 23.02.210г. му е наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от 6 месеца с изпитателен срок от 3 години.

Със Споразумение от 24.04.2012г. пак е осъден на 6 месеца, при първоначален строг режим в затвор.
Едно от наказанията е изтърпяно на 11.11.2012г., а второто – на 08.05.2013г. Сроковете не са изтекли и престъплението по настоящето производство се явява извършено от подсъдимия В.М.С. при условията на опасен рецидив.  По случая със „свирката“ подсъдимият си признава вината. Той е осъден на година лишаване от свобода, като наказанието трябва да се изтърпи при строг режим.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране