15.05.2017 | 0:01
Най-големият гаф на „Евровизия“
Голи задни части по време на изпълнението на миналогодишната победителка Джамала

Неизвестно лице се опита да прекъсне изпълнението на украинската певица Джамала на финала на „Евровизия“ в столицата Киев. На конкурса тази година Кристиан Костов донесе най-големия успех за България досега, като се класира на второ място. Оказа се, че той е излязъл с температура, а вчера сутринта не е имал глас.

Младежът, загърнат с австралийското знаме, изскочи на сцената. Той направи кръг на бегом около певицата, свали си панталоните, остана по голи задни части, и в този момент охраната го залови.

Джамала изпълни песента „1944“, с която победи на миналогодишния песенен конкурс, който се проведе в Стокхолм.

От 2015 година насам Австралия взема участие в конкурса за най-добра европейска песен, а другата страна извън континента, която има участие, е Израел, и то 1973 г. Причината за участието на Австралия е проста – националната телевизия SBS е част от Европейския съюз за радио и телевизия, което е правилото за явяване в конкурса „Евровизия“. Състезанието се излъчваше в 50 страни и 200 милиони зрители.

Особено много подигравки в социалните мрежи отнесе участникът от Хърватия: Неговата песен „My friend“ беше полудует, като и двата гласа бяха негови. Той съчетаваше оперно и поп пеене.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране