10.08.2017 | 0:01
Нападнаха Митьо Пищова в Слънчев бряг
Синът му бързо е отпратил агресорите и те са си получили заслуженото

Невиждан екшън се е разиграл в сърцето на Слънчев бряг с участието на Митьо Пищова. Колоритният шишко е бил нападнат от група агресивни младежи на възраст 20-25 години пред хотел „Кубан”. Поведението им било изключително арогантно, разказаха очевидци. Не помогнал и благият характер на Пищова, който се опитал с шеги да излезе от ситуацията. Момчетата започнали да го блъскат, обиждат, опитали се да му вземат и телефона. В този момент се намесил млад мъж, който бил заедно с него. Той натупал агресорите.

„Да, вярно е! Младият мъж до мен бе синът ми Юлиян, който дойде да ме види в Слънчев бряг. Той е интелигентно момче – банкер, много е здрав физически. Предупреди ги да спрат, а след като те започнаха да ме блъскат и удрят, той направи това, което би сторил всеки”, разказа колоритният болярин.

Синът му бързо е отпратил агресорите и те са си получили заслуженото, но вследствие на инцидента е получил травма на ръката – счупен му е пръст на дясната ръка.

„Благодаря на Юлиян, че ме защити. Постъпи много смело. Момчето дойде да си почине и да ме види, а се въвлече в такъв екшън”, допълни Димитър Маринов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране