14.07.2019 | 0:40
Нападналият израелски туристки хотелиер е освободен без повдигнато обвинение
Туристките искали да бъдат настанени веднага след пристигането им, но от хотела им казали, че настаняват след 14 часа, като те първи проявили агресия

Хотелиерът, който беше задържан, след като нападнал израелски туристки в „Слънчев бряг“, е освободен, като на този етап не му е повдигнато обвинение, съобщи БНТ.

Спорът беше заснет с телефон, като на клипа, публикуван от израелски телевизии, се вижда как хотелиерът Иван Тодоров се опитва да ритне една от жените. Тодоров е разпитан за отношението си.

Туристките и хотелиерът разказаха различни версии за причините за конфликта. Според туристките, след като пристигнали в хотела, се оказало, че има дублиране и стаята им, за която заплатили предварително, не е свободна и от хотела предложили да ги настанят в различен хотел. След спора пък се стигнало до агресията на хотелиера.

От хотела разказват различна версия за причината за конфликта – туристките искали да бъдат настанени веднага след пристигането им, но от хотела им казали, че настаняват след 14 часа, като те първи проявили агресия.

По случая е образувано досъдебно производство, като все още се разпитват всички участници и свидетели на инцидента. Ще се търси начин и двете израелски граждански, които се прибраха в родината си, да бъдат разпитани в България, като едва тогава ще се прецени дали на Тодоров ще бъде повдигнато обвинение, обясняват от прокуратурата в Несебър.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране