19.10.2018 | 10:10
Нападнатата адвокатка: Би ме, крещях, но не ме изнасили…
Никой, никой не се отзова, въпреки, че бях затворена и бита в банята на офиса над час

„Днес, както повечето разбраха, бях нападната, малтретирана над един час в кантората си. Извършителят се опита и да ме изнасили. Искам да кажа за случая две думи, защото ми е ясно, че отново той ще се употреби все от някого“, това заяви адвокатката Валентина Каменарска, която вчера бе нападната от неизвестен мъж в столицата.

Във Facebook тя пише, че го познава, защото е идвал в кантората и над 8 пъти, за консултации.

„Имах запазен час за клиент за 15 часа. Клиентът е идвал над 8 пъти за консултации при мен. Никога, никога не е имало какъвто и да било намек от негова страна, че ме харесва, желае и пр, никога дори не ме е питал нищо лично.

При влизането в кантората, ме грабна на ръце, при което започнах да крещя. Никой, никой не се отзова, въпреки, че бях затворена и бита в банята на офиса над час. Звъняха ми на вратата, но никой не извика полиция, никой и след това не призна, че е чул нещо. Не, не успя да ме изнасили. И да, беше 185 см. и огромен силен мъж. Не успя, защото не спрях да говоря и говоря, да задавам въпроси, много, непрекъснато и без да спирам. Не успя да се съсредоточи в деянието си, колкото и абсурдно да звучи на човек, който не е присъствал.

Когато изненадващо започвах да крещя за помощ започваше да ме бие и удря главата ми в стената. Не исках да умра и не се съпротивлявах яростно. Мисля, че това ме спаси“, спомня си адвокатката.


3 коментара

  1. Владимир Илич Ленин /четете класиците, бре !/ каза:

    Сега заведи дело срещу тоя мръсник за пропуснати ползи !

  2. Кати каза:

    А ти си направо за психиатър.Лекувай се!

  3. Аз каза:

    Тая е грозна като смъртта, който е искал да я е*бе наистина е много извратен.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране